Tisztelt Látogató!
Tibolddaróc polgármestereként engedje meg, hogy sok szeretettel köszöntsem Önt településünk honlapján!
Tibolddaróc a Bükk-hegység lábánál fekvő, Miskolctól 40 km-re délnyugatra található település, a nyitott szívek és pincék faluja. A múlt, a jelen és a jövő különleges találkozása jellemzi községünket, valamint egy apró, ám befogadó és szerető közösség.

Az egykoron 5 kastély falujaként ismert Tibolddaróc bővelkedik természeti és építészeti kincsekben, pezsgő kulturális- és sportéletben, valamint cselekvő és fejlődő civil szervezetek sokaságában. 

Célunk, hogy az elkövetkezendő években az infrastrukturális beruházások és a mindennapi teendők elvégzése mellett a turizmus, legfőképp a borturizmus fejlesztése legyen elsődleges fontosságú. A Tibolddarócon található minőségi borok, a múlt századi és csúcstechnológiát is használó borospincék, a bor- és pezsgőpalackozó üzemek, a kézzel faragott építmények, a rengeteg kulturális rendezvény, valamint a településen található kastélyok, kúriák és számtalan műemlék mind-mind bemutatásra vár Önök számára.

Polgármesterként fontosnak tartom, hogy az itt élő és az ide látogató emberek is szeressék Tibolddarócot, viszont ezért a szeretetért cserébe egy még élhetőbb település megteremtéséért kell dolgoznia a község vezetésének!

Azt szeretném, hogy Tibolddaróc vonzó legyen a befektetők és a letelepedni vágyók számára!
Azt szeretném, hogy Tibolddaróc egy
csábítóés vendégcsalogató település legyen Magyarországon!
Azt szeretném, hogy Tibolddaróc egy
fejlődő és sikeres falu legyen, ahol érdemes élni és tervezni!

Bízom benne, hogy honlapunk felkeltette érdeklődését és a közeljövőben meglátogat minket!

Dósa József - Tibolddaróc Polgármestere

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
primi sui motori con e-max
Go to top