1954-ben, vagyis 60 évvel ezelõtt nyitotta meg kapuit Tibolddarócon az óvoda. A kerek évforduló megünneplésére november 22-én került sor.
A jeles esemény kezdeteként az óvoda jelenlegi vezetõje köszöntötte a meghívott vedégeket, szülõket, gyermekeket, majd két, ma már nyugdíjas óvónéni emlékezett vissza az alapítás körülményeire és az azt követõ évekre.
A jelenlévõk egy régi fotókból összeállított prezentáció segítségével külön idõutazást is tehettek az elmúlt hatvan esztendõ távlatába.
Ezt követõen az óvodások és iskolások vidám zenés mûsorral is kedveskedtek a megjelenteknek. 

Tibolddaróc Község Önkormányzatának Képviselő- testülete 2014. szeptember 29 -én, hétfőn 15 órai kezdettel tartotta meg a választás előtti utolsó ülését. Az ülésen összesen két napirendi pont került megvitatásra.

Tibolddaróc Község Önkormányzatának Képviselő- testülete 2014. szeptember 15 -én (hétfőn) 15 órai kezdettel tartotta meg soron következő ülését. Az ülésen összesen öt napirendi pont került megvitatásra.

 

Június 20-21 -én került megrendezésre a "Víg Daróci" Pincék XI. Főzőfesztiválja Tibolddarócon. A változatos programokon vagy a nyitott pincékben mindenki megtalálhatta a neki tetsző programot.

Sokan várták a Gyereknapot Tibolddarócon. És nem is hiába, hiszen ez az év sem múlt el gyermeknapi programok nélkül a településen.

2014. május 31 -én megtelt az iskola udvara gyerekzsivajjal, tombolhatott az ifjúság, mert szórakoztató programok egész sora gondoskodott róla, hogy mindenki jól érezze magát.

Június 6 -án ballagtak el szeretett óvodájukból a tibolddaróci gyermekek. A ballagók, műsoruk után átbújtak a virágokkal feldíszített jelképes hatos számon és ezzel átléptek egy új életbe, ahol szeptembertől az iskola várja őket.

Április 29 -én várták az óvodások mindkét csoportba az anyukákat, nagymamákat, hogy megköszönjék nekik, azt a sok szépet és jót amit tőlük kaptak. Versekkel, dalokkal, valamint virággal és ajándékkal lepték meg őket.

2014. Február 22 -én került megrendezésre Tibolddarócon a Sportbál az általános iskolában. A Tibolddaróci Sport Egyesület által életre hívott rendezvényen nagy számban voltak jelen a térség polgármesterei, sportvezetői. Az est fővédnöke Tállai András a Belügyminisztérium önkormányzatokért felelős államtitkára volt. Harai Istvánné Tibolddaróc polgármestere beszédében kiemelte: nem az számít, hogy milyen osztályban játszik a csapat, hanem a mozgás öröme és persze az, hogy minden második héten kivonzzák a település lakosságát szurkolni egy – egy mérkőzésre. A köszöntő után Tállai András vette át a szót és fejezte ki jókívánságait.
Ötletes, meghökkentő, humoros, vagy éppen aranyos jelmezeket öltöttek a tibolddaróci óvodások február 14-én, amikor is egy fergeteges hangulatú farsangi mulatságon gyűltek össze, hogy elűzzék a telet.
Go to top